Standard – Soundvenues hiphop-podcast

starstarstarstarstar

Standard er et destillat af de fedeste tracks, vigtigste tendenser og mest diskuterede episoder fra hiphoppens verden.
Værterne Kristian Karl og Mads Viktor gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere hiphoppens fremtrædende rolle inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

RSS Feed URL

Standard – Soundvenues hiphop-podcast navigateright Episode

Mike Lowrey fortæller om Jamaika-samarbejdet: »Jeg vidste, hvad jeg gik ind til«

I november 2019 gik det hele galt for Jamaika. Det kom frem, at han var efterlyst i forbindelse med et knivstikkeri, og at han var på flugt fra politiet. Samtidig udgav han musik og postede videre på Instagram.

Men kort efter blev han anholdt, og siden har der været stille omkring rapperen – indtil nu, hvor han har udgivet singlen ’Hvem vil ik’. Men hvad sker der egentlig med Jamaika og hans retssag? Hvordan udgiver han overhovedet musik for tiden? Og hvad skete der i de vanvittige dage i slutningen af 2019, hvor han var på flugt?

Det taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor om med produceren Mike Lowrey i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Mike Lowrey er nemlig ikke bare manden bag Jamaikas beats. Det var også ham, der skabte musik med rapperen dengang i slutningen af 2019 – og nu er det ham, der har fået fuldmagt af Jamaika til at bestyre den fængslede rappers udgivelser.

Derudover: Hiphoppen udgiver protestsange i kølvandet på Black Lives Matter-protesterne, en legendarisk Gilli-sang har endelig set dagens lys og så er 6ix9ine gået nummer 1, til stor ærgrelse for hele hiphopverdenen.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.