Standard – Soundvenues hiphop-podcast

starstarstarstarstar

Standard er et destillat af de fedeste tracks, vigtigste tendenser og mest diskuterede episoder fra hiphoppens verden.
Værterne Kristian Karl og Mads Viktor gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere hiphoppens fremtrædende rolle inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

RSS Feed URL

Standard – Soundvenues hiphop-podcast navigateright Episode

Har Roskilde Festival nogensinde haft et bedre hiphop-lineup?

Tyler, Kendrick, Thug, Paak, Pusha, Dave, Slowthai, DaBaby. Suspekt, Malk De Koijn, Tessa. Årets hiphop-program på Roskilde Festival er flersidigt og overdådigt som aldrig før.

Er lineuppet endda det bedste på festivalen nogensinde? Hvilke navne glæder vi os især til at se? Og hvad siger de her bookinger egentlig om Roskilde Festivals forhold til hiphop?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med Soundvenues musikredaktør Christian Wolkoff i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Christian Wolkoff skrev i 2016: »Roskilde Festivals hiphopprogram er det bedste i mands minde«. I år har Kristian Karl skrevet, at festivalen har »overgået sig selv«. Så selvfølgelig skal der også diskuteres, hvilket år, der havde det bedste program – 2016 eller 2020?

Derudover: Vi spiller nogle af de tracks, vi glæder os mest til at høre på Roskilde – blandt andet med Suspekt, Young Thug og Pusha-T.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.