Standard – Soundvenues hiphop-podcast

starstarstarstarstar

Standard er et destillat af de fedeste tracks, vigtigste tendenser og mest diskuterede episoder fra hiphoppens verden.
Værterne Kristian Karl og Mads Viktor gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere hiphoppens fremtrædende rolle inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

RSS Feed URL

Standard – Soundvenues hiphop-podcast navigateright Episode

Skal du høre The Weeknd eller Childish Gambino i Corona-karantænen?

Standard er tilbage! Efter en uges pause, hvor Soundvenues hiphop-podcast lige skulle finde fodfæste her i coronakrisen, har vi lavet en episode om to af de vigtigste album, der er landet her i karantænetiden.

Men skal man soundtracke karantænen med det nye album fra The Weeknd eller Chilldish Gambino? Har Abel Tesfaye skabt sit store pop-mesterværk? Og er Donald Glover lige så stor en kunstner som forebillederne Kendrick, Frank og Kanye?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor de for første gang sidder og taler i hver sit rum. Det nye afsnit er nemlig første udsendelse under coronakrisen, og formatet er derfor ændret en smule: Standard er kortet lidt ned, og der er naturligt nok ingen gæster.

Derudover: Koncerter bliver aflyst og rykket grundet coronavirus, Cardi B har lavet et coronameme og 6ix9ine er i livsfare – ifølge rapperens advokat.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.